22 Ağustos 2011 Pazartesi

Gemide | 1998 | DVDRip | Tek Link





Gemide (1998) - IMDb


Oyuncular : Erkan Can
Yönetmen : Serdar Akar
Kadın satıcıları tarafından, aldatılan gemiciler, onların sermayesini kaçırıp intikam almak isterler. Harap bir gemide dört adam bir kadın. Aylak ve doyumsuz dört gemici. Kadın Arzuyu, hazzı, korkutucu gizli güçleri temsil ediyor. Dördü bibirlerini çok iyi tanıyorlar kadın bir yabancı. Dördüde hayatın ağırlığınız taşıyor. Kadın saflığı, bastırılmış istekleri ile tehlikeli bu yaşlı kurtların yuvasını belaya sokan pilici temsil ediyor. Dört adam nefes kesen bir oyunla zayıflık ve alacaklılarıyla zaman zaman nükseden bastırılmış, saklanmış iç güzellikler, utançverici zayıflıklarıyla boğucu ve kapalı mekanda kendilerini açlıkla ortaya koyuyorlar ve kimse zararsız kurtulamıyor.




WUPLOAD TEK LİNK 

http://www.wupload.com/file/115600830/Gemide.1998.force13.avi
Wupload ile Dosya indirme Linke tıkladıktan sonra açılan sekmede sağda Slow Download'a tıklayın. 10 sn bekleyin ve karşınıza çıkan kodları doğru bir şekilde girip submit'e tıklayın. Ardından Download Now butonuna tıklayın ve indirme işlemi başlasın.

Wupload(IDM) ile Dosya indirme: Linke tıkladıktan sonra açılan sekmede sağda Slow Download'a tıklayın. 10 sn bekleyin ve karşınıza çıkan kodları doğru bir şekilde girip submit'e tıklayın. Ardından Download Now butonuna sağ tıklayın ve IDM ile indir'e tıkladıktan sonra indirme işlemi başlayacak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder